_MG_3452R

Dr. Pauló Tünde vagyok az Ahimsa Kft. ügyvezetője. Gyógyszerészként végeztem Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Hét év gyógyszergyári kutatói tevékenység után saját céget alapítva a kozmetikai ágazatban folytattam pályámat.

Elvi okokból fontosnak tartom, hogy kizárólag növényi alapanyagokból készüljenek a termékeink, amelyek a lehető legkevésbé károsítják környezetünknek. Innek a cég neve is „ahimsa”, ami azt jelenti „nem ártani.” Termékek fejlesztése során nagy hangsúlyt fektetek a természetes növényi anyagok alkalmazására és a bőrbarát komponensek kiválasztására. Szeretném, ha széles körben hozzáférhető, jó minőségű kozmetikumokkal szolgálhatnám a magyar embereket.

VásárCélom jót létrehozni megfizethető áron.Vallom, hogy nemcsak a drága dolgok lehetnek minőségiek, hiszen a természetből sok anyag olcsón hozzáférhető (pl. gyógynövények) egyszerű megoldásokkal nagyszerű dolgok hozhatók létre. Ezt a szemléletet  képviselem munkám során.

Termékeinkben több mint 24 éves szakmai tapasztalat jelenik meg. Figyelve a külföldi irányvonalakat a kozmetika iparban összehangolva lehetőségeinkkel cégünkben a legkorszerűbb elképzeléseket valósítjuk meg.

Állatkísérleteket egyáltalán nem végzünk a termékekkel!

Minden készítményünkben reverz ozmózis szűrővel előállított tiszta víz használunk!

Termékeink választásával minden vásárlónk hozzájárul az erőszakmentesség elvének képviseléséhez!